#1 – Dakloos gezin Al Hoceima

Home   »   #1 – Dakloos gezin Al Hoceima
€13.281 van €10.000 opgehaald

#1 – Dakloos gezin Al Hoceima

Hartelijk dank naar alle donateurs, we hebben het doel bereikt.

#1 – Dakloos gezin Al Hoceima

Hartelijk dank naar alle donateurs, we hebben het doel bereikt.

Een tijd geleden hebben wij Abdelhak leren kennen in Al Hoceima. Abdelhak is kleermaker en vader van 2 kinderen. Het gezin is dakloos en leeft van dag tot dag. Ondanks het feit dat Abdelhak een lichamelijke beperking heeft, probeert hij iets te betekenen voor zijn gezin. Wij hebben besloten om Abdelhak en zijn gezin te helpen aan een onderdak.

De grond en fundering zijn reeds gedoneerd:

 

24 december 2020:

Binnen enkele dagen hebben wij reeds de helft van het streefbedrag ontvangen. De winter breekt langzaam aan, omdat dit een noodproject is hebben wij besloten om meteen met de bouw van de woning te beginnen. Ondertussen zullen wij proberen om het restbedrag in te zamelen.

 

27 december 2020:

De keuze om meteen met de bouw te beginnen is goed uitgepakt. Dankzij jullie hulp is binnen 7 dagen het streefbedrag ingezameld!! Allahuma barik!!

 

5 januari 2021:

De buitenmuren zijn gebouwd. Ook is er al een indeling gemaakt. De indeling van van het huis is als volgt: Woonruimte inclusief keuken, 2 slaapkamers, badkamer en toilet.

 

10 januari 2021:

Het dak, elektra en riolering zijn aangelegd. We zijn druk bezig met het stucen van zowel de binnenmuren als de buitenmuren.

 

20 januari 2021:

Een maand geleden hebben wij het verhaal van Abdelhak uit Al Hoceima met jullie gedeeld. Wij van Stichting Friends 4 Charity hadden toen besloten om samen met jullie dit gezin te helpen. Een stuk grond van ongeveer 9 bij 5 meter was gedoneerd. Hier wilden wij een simpele droom van een dakloos gezin laten uitkomen: 4 muren en een dak boven hun hoofd. Nu een maand later kunnen wij jullie vertellen dat het ons zeker gaat lukken om hun droom te laten uitkomen!

 

31-01-2021:

De afgelopen weken hebben wij keihard doorgewerkt om het huis van het gezin af te maken. Wij hadden namelijk nog een verassing voor het gezin:

Het gezin was in de veronderstelling dat wij alleen de muren en een dak zouden bouwen. Dankzij jullie hebben wij er echter voor gezorgd dat het huis volledig ingericht kon worden!! De reactie van de kinderen die nooit op een bed hebben geslapen, was onwerkelijk.. Namens het gezin willen wij een ieder bedanken die, op welke manier dan ook, heeft bijgedragen aan dit project

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This
Chat openen
Enable Notifications    OK No thanks