#5 – Manar

Home   »   #5 – Manar
€15.000 van €15.000 opgehaald

5# – Manar

Hartelijk dank naar alle donateurs, we hebben het doel bereikt.

5# – Manar

Hartelijk dank naar alle donateurs, we hebben het doel bereikt.

4 mei 2021:

Manar wordt op dit moment beproeft met de ziekte kanker, Allahul musta’aan. Haar situatie op is op dit moment heel zwaar, ze moet naast haar chemo behandelingen tot wel 48 pillen per dag slikken. Ook normaal voedsel kan ze niet meer eten, aangepaste voeding is op dit moment het enige wat ze kan eten.

De situatie van het gezin van Manar is op dit moment ook heel slecht. Manar bevindt zich op dit moment in het ziekenhuis in Rabat met haar vader en Manar’s moeder is thuis achter gebleven, in Fnideq met haar 2 zoontjes. Het gezin zit door deze situatie nu ook zonder inkomen, hiernaast heeft de Corona crisis het er niet makkelijker op gemaakt.

Samen met jullie willen wij ervoor zorgen dat Manar haar behandeling kan afmaken. Op dit moment zit het gezin financieel aan de rand van afgrond, hierdoor kan  de behandeling van Manar momenteel niet voortgezet worden.

Help mij mee om de behandelingen van Manar af te maken, zodat zij in sha Allah snel weer met haar broertjes en vriendinnetjes kan spelen?

 

7 mei 2021:

Wij zijn 2 dagen verder, het is onwerkelijk wat wij binnen deze 2 dagen dankzij jullie hebben bereikt. Inmiddels hebben wij alhamdolillah 55% (€8.500) van het streefbedrag ingezameld voor de behandeling van Manar!

Aangezien de behandeling van Manar een keuze tussen leven en dood is, hebben wij besloten om Manar de behandeling zsm te laten oppakken, met het geld wat nu ingezameld is. Ondertussen zullen wij proberen om het restbedrag in te zamelen. Hoe mooi zou het zijn als we met eid al fitr Manar blij kunnen maken met het mooiste cadeau wat je iemand kan geven: een kans op een nieuw leven.

Namens de ouders van Manar en Manar willen wij een ieder bedanken, die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan het leven van Manar. Wij beseffen ons dat wij niet de wereld kunnen veranderen, maar wij kunnen wel de wereld van Manar veranderen.

 

8 mei 2021:

Alhamdoulilaah, wij danken Allaah die ons in staat heeft gesteld vandaag een prachtige bijdrage te leveren aan het behalen van het doel voor de behandelingen van Manar.

Wij van Friends 4 Charity stonden vandaag op een benefietmarkt met ons kraampje. Wij hebben zoetigheden verkocht, waarvan de opbrengst volledig gaat naar de behandeling van Manar. Alhamdoulilaah, waar wij de markt ingingen met een stand van € 10.000, konden wij daar aan het eind van de dag maar liefst € 3.110,50 optellen. Inmiddels staat de teller dus op € 13.551,50.

Zie hieronder een korte video van ons kraampje. De zoetigheden zijn volledig gedoneerd door lokale ondernemers. De opbrengst van onze kraam is volledig naar de behandeling van Manar gegaan.

10 mei 2021:

Alhamdoulillaah, met de wil van Allah is het ons, samen met jullie gelukt het streefbedrag binnen 1 week te behalen. Woorden schieten te kort, het is een week geweest waarin zo veel is los gekomen bij ons allen. In een maand waarin het geven van sadaqa centraal staat, hebben wij samen weer bewezen hoe veel goedheid er in mensheid schuilt. Hou deze pagina in de gaten voor meer updates over Manar.

Moge Allah jullie donaties accepteren en een ieder rijkelijk belonen.  

0 reacties

Share This
Chat openen
Enable Notifications    OK No thanks