#7 – Weduwe Imzouren

Home   »   #7 – Weduwe Imzouren
€30.000 van €30.000 opgehaald

7- Weduwe en weeskinderen Imzouren

Hartelijk dank naar alle donateurs, we hebben het doel bereikt.

7- Weduwe en weeskinderen Imzouren

Hartelijk dank naar alle donateurs, we hebben het doel bereikt.

24 juni 2021:
Afgelopen maand hebben wij een weduwe van 30 jaar met drie kinderen uit Imzouren leren kennen. Sinds het overlijden van haar man leeft het gezin van dag tot dag met behulp van donaties uit haar directe omgeving. Zelf heeft het gezin een moeilijke periode achter de rug waarbij zij niets hebben om op terug te vallen. De afgelopen maand zijn achter de schermen druk bezig geweest om een duurzame oplossing te vinden voor het dit gezin.
Momenteel wordt het gezin tijdelijk voorzien van huisvesting. Om de zelfredzaamheid van haar en haar gezin te bevorderen, willen wij deze jonge weduwe helpen met opleiding tot naaister. Hiernaast willen wij een bescheiden woning voor hen kopen en opknappen.
Om dit te bewerkstelligen, willen wij een bedrag van € 30.000,- inzamelen.
Help jij mee om dit gezin een nieuw leven te geven?

 

12 juli 2021:

De maand Dhul-Hijjah is aangebroken. De maand van de Hadj, het offerfeest en de dag van Arafa. De eerste 10 dagen van deze prachtige maand bezitten een verheven positie. De profeet ﷺ zei over de eerste tien dagen van Dhul-Hijjah:

“Er zijn geen dagen waarop de goede daden meer geliefd zijn door Allah dan deze tien dagen”

Alhamdolillah dat wij in de gelegenheid zijn gesteld om deze dagen mee te maken. Alhamdolillah hebben wij reeds voor Hasnaa en haar kinderen € 17.769 ingezameld.

9 augustus 2021:

In sha Allah genieten jullie allemaal van een welverdiende zomervakantie! De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest om een woning te vinden voor Hasnaa en haar kinderen. Ons budget voor de woning, inventaris en eventuele renovatie is € 30.000,-. Momenteel is de tussenstand € 20.329, Al-Hamdulillah. De afgelopen tijd zijn wij langs de onderstaande woningen geweest:

5 september 2021:

Afgelopen zondag organiseerden wij een 7-tegen-7 voetbaltoernooi, waar zowel onze vrienden als maatschappelijk betrokken bedrijven scoorden voor het goede doel. Deze zonnige dag op de velden van GVV Unitas stond in het teken van sportiviteit, saamhorigheid en liefdadigheid.

Op deze prachtige dag werd niet alleen gestreden voor de toernooiwinst, maar vooral voor de dakloze weduwe Hasna en haar drie kinderen. Al-Hamdulillah hebben wij, mede dankzij jullie, met de Friends4Charity-Cup een geweldig bedrag ingezameld van maar liefst € 4.229,50. Hiermee komen wij uit op een tussenstand van € 27.992,-.

In sha Allah kunnen wij dit gezin snel verblijden met een bescheiden onderkomen waar de kinderen weer kunnen dromen over een toekomst.

19 september 2021:

Al-Hamdulillah we naderen het einde van de inzameling. Wij hebben besloten om alvast te beginnen aan de renovatie van de woning, onder andere deuren en de keuken. Hiernaast zijn we ook bezig om elektriciteit aan te sluiten bij de woning. Het einde van het project nadert, namens de weduwe en haar kinderen willen wij een ieder bedanken die een bijdrage heeft geleverd hieraan!

27 september 2021:

Al-Hamdulillah het streefbedrag van € 30.000 voor dit project is ingezameld! Wij zijn nu bezig met de laatste formele zaken met betrekking tot de woning. De planning is om in sha Allah de woning in oktober op te leveren aan het gezin, stay tuned!

2 Reacties

  1. Mohamed

    Moge Allaah hun situatie vergemakkelijken🤲🏼

    Antwoord
  2. Thomas

    Amin!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This
Chat openen
Enable Notifications    OK No thanks